ADVOKAT I LUND

Trägårdh Advokatbyrå etablerade kontor i Lund den 1 januari 2017 då Advokatfirman Glimstedt i Lund gick samman med Trägårdh Advokatbyrå. Advokatbyrån är väletablerad i näringslivet i Lund och har lång och gedigen erfarenhet av Lunds företagskultur. Trägårdh Advokatbyrå fördubblades till sin storlek till följd av sammanslagningen.

Under 2018 och 2019 har Trägårdh växt med ytterligare delägare, partners och medarbetare. Trägårdh har dessutom flyttat till nya lokaler på Vävaregatan 21 precis vid järnvägsstationen i Lund, vilket gör byrån lättillgänglig.

Med den extensiva erfarenhet och kompetens som finns hos våra medarbetare och konsulter, verksamma i både Lund och i Malmö genom en flexibel kontorslösning, fortsätter Trägårdh att bygga och förädla en stark och oberoende affärsjuridisk partner.

Vi fokuserar på att vara ledande affärsjurister i Lund, Malmö och har Öresundsregionen som kärnmarknad men vi biträder dagligen såväl svenska som internationella klienter oavsett var de är etablerade.

Läs mer om vår historia här.

Läs mer om våra kompetenser här.