ADVOKAT I MALMÖ

 

Trägårdh Advokatbyrå i Malmö har sitt ursprung i tidigt 1980-tal och grundades av Carl Gustaf och Ulla Trägårdh, då med kontor vid Lilla Torg i Malmö centrum. Numera finner ni vårt kontor på Neptunigatan 42 i västra hamnen (Citadellstaden).

Advokatbyrån fördubblades till sin storlek den 1 januari 2017 då Advokatfirman Glimstedt i Lund gick samman med Trägårdh Advokatbyrå, då med en ägargrupp bestående av Ola Sellert, Patrik Kalman, Charlotte Andersson och Martin Gynnerstedt.

Under 2018 och 2019 har Trägårdh växt med ytterligare delägare, partners och medarbetare. Med den extensiva erfarenhet och kompetens som finns hos våra medarbetare och konsulter, verksamma i både Lund och i Malmö genom en flexibel kontorslösning, fortsätter Trägårdh att bygga och förädla en stark och oberoende affärsjuridisk partner.

Vi fokuserar på att vara ledande affärsjurister i Lund, Malmö och har Öresundsregionen som kärnmarknad men vi biträder dagligen såväl svenska som internationella klienter oavsett var de är etablerade.

Läs mer om vår historia här.

Läs mer om våra kompetenser här.