NYHET

Affärsjuridik med Trägårdh kan vara uppdrag som här, avtal om uppfödning av fisk på land i integrerat lant- och vattenbruk, en ny näringsgren på den svenska landsbygden.

 

fisk i klimatsmart uppfödning

Rödstrimma

Scandinavian Aquasystems AB, som grundades av Mikael Olenmark Dessalles och Johan Ljungquist, bedriver verksamheten Gårdsfisk®, vilken består bl.a. av ett integrerat lant- och vattenbruk som gör det möjligt att äta fisk utan att förstöra miljön eller utarma våra hav. Det tycker vi är ett beundransvärt och spännande arbete!

 

 

I takt med att efterfrågan ökar på Gårdsfisks® produkter som är baserade på fiskarna Rödstrimma®, Svart Rödstrimma® och Clarias, expanderar och utvecklar Gårdsfisk® ständigt sin verksamhet.

avtal om uppfödning av fisk

Christer Wannebro, CW Fisk, och Mikael Olenmark Dessalles, Gårdsfisk

Vi på Trägårdh blir extra glada över att få vara en del i detta utvecklingsarbete och att vi får bidra med vår kompetens inom affärsjuridik i samband med att ytterligare en uppfödare, CW Fisk AB med dess eldsjäl Christer Wannebro i spetsen, signeras för klimatsmart uppfödning av fisk och skaldjur inom ramen för Gårdsfisks koncept. Gårdsfisk® företräddes vid avtalsförhandlingarna av advokat Helena Olenmark Malmström, Trägårdh Advokatbyrå i Malmö och Lund, som tidigare (läs mer här) tagit fram ett koncept för kontraktsuppfödning tillsammans med Gårdsfisk®. CW Fisk företräddes av Niklas Sigesgård på Amber Advokater i Hässleholm.

Vi önskar Gårdsfisk® och CW Fisk AB all lycka och välgång i sitt framtida samarbete.

 

Ni hittar mer information om Gårdsfisks® verksamhet på dess hemsida (länk här) och än mer nyheter och information samt länkar till reportage mm som berört Gårdsfisks® verksamhet på deras facebooksida (länk här). 

 

avtal

Grundarna av Gårdsfisk: Mikael Olenmark Dessalles och Johan Ljungquist

Vi på Trägårdh tycker det är otroligt spännande att följa våra klienter i deras vardag. Affärsjuridiken medför alltid intressanta frågeställningar som kräver stort engagemang och kreativitet från vår sida. För oss gäller det att känna våra klienter och att ha förmågan att anpassa juridiken till våra klienters önskemål och affärsidéer på ett sätt som ger dem de bästa förutsättningarna för att lyckas.

 

 

Korta fakta om Trägårdh:

Trägårdh Advokatbyrå har kontor i Malmö och i Lund.
Byråns specialistområden är bolagsrätt, företagstransaktioner, arbetsrätt, fastighetsrätt, tvistelösning samt insolvensrätt.

Gilla och följ gärna Trägårdh på Linkedin