NYHET

Vakna med Cornelius Löfmark 85 meter över havet, varje torsdag

På torsdag den 14 maj webbsänds premiärprogrammet av ”Thursday Breakfast @ Live” från 25:e våningen på Clarion Hotel Malmö Live. Det är en programserie på fem avsnitt som med glimten i ögat har målet att inspirera Malmös näringsliv att blicka framåt bortom Covid-19.

Från kl 07.45 kommer programledaren Cornelius Löfmark att samtala med intressanta personer från Malmös närings-, sport- och kulturliv. Detta mixat med liveuppträdande av olika artister, först ut blir Maria Stille och Pontus Stenkvist. Dessutom kommer Valle Westesson varje vecka bjuda på tips om intressanta platser runt om i Malmö inför den kommande “hemester”-sommaren.

Det kommer att bli ett fartfyllt program som definitivt kommer få Malmö att vakna. Tänk er Saturday Night Live och lägg till tävlingar, integration med lyssnarna och tips & trix, så har ni en bild på vad ni kan förvänta er. Målet är att inbringa hopp om en ljusare framtid för Malmöbor och vårt lokala näringsliv, säger Cornelius Löfmark som har uppdraget att leda programmen.

Med hjälp av programmets näringslivsredaktion bestående av Måns Liljenlov, Relations Manager PwC och Viviénne Dahlstrand, Partner Trägårdh Advokatbyrå, kommer tittarna att kunna kommunicera frågor i direktsändning.

Genom goda exempel från intressanta personer kommer ”Thursday Breakfast @ Live” skapa en bra start på torsdagsmorgnarna med energi, humor, ny kunskap och ett härligt lyft för vårt älskade Malmö, säger initiativtagaren Peter Eyermann.

I premiärprogrammet medverkar bla Micael Nord, Malmö stad, Dan Olofsson, Danir, Ulrika Hallengren, Wihlborgs, Jenny Damgaard och Therese Sjögran, FC Rosengård.

”Thursday Breakfast @ Live” är ett samarbete med Malmö stad och Clarion Hotel & Congress Malmö Live samt AddPro, Afa Fastigheter, Akea en del av Eleda Group, Areco, BEMT, Bjurfors, CC IT, Numera Event, Otto Magnusson, PwC, Sparbanken Syd, Sweco, Trägårdh Advokatbyrå och Wihlborgs.

Programmet kommer att webbsändas på YouTube och på FaceBook. Få uppdaterad information på FaceBook-sidan.

Kontaktperson/konceptgrundare: Peter Eyermann, mobil 0706 908352 och e-mail Peter@Gefion.se

Kort fakta om Trägårdh

Trägårdh Advokatbyrå har kontor i Malmö och i Lund. Advokatbyråns huvudsakliga kompetensområden är insolvensrätt, fastighetsrätt (inklusive kommersiell hyresrätt och entreprenadrätt), företagstransaktioner, bolagsrätt, arbetsrätt och tvistelösning.

Följ oss gärna på Linkedin.