Idag går startskottet för Trägårdh Advokatbyrås flytt från kontoret på Anna Lindhs plats i Malmö till takvåningen i kontorshuset ”Aura” på Neptunigatan 42, Malmö. 

Hela området, benämnt Citadellstaden, befinner sig i ett intensivt utvecklingsskede och erbjuder, med sin närhet till centralstationen och goda kommunikationer, en fantastisk företagsmiljö att växa och frodas i.

”Vi ser fram emot att välkomna våra klienter och samarbetspartners till våra nya lokaler så snart vi kommit på plats”, säger advokat Martin Gynnerstedt när han idag lämnar tillträdesmötet med Skanska. ”Nu återstår bara själva flytten, men den beräknas gå snabbt och smidigt, och det är inget som våra klienter kommer att påverkas av”, lägger han till.

Utsikten från kontoret idag bjöd på ett riktigt skånskt februariväder, men vi ser fram emot en grönskande vår i Citadellstaden. Kika gärna in på Skanskas presentation av området och Aura om ni är nyfikna på hur det skulle kunna se ut framöver. Info över området hittar ni här och Viewer över Aura här

Korta fakta om Trägårdh:

Trägårdh Advokatbyrå har kontor i Malmö och i Lund där man idag sysselsätter ca. 35 medarbetare men inom kort kommer man vara över 40 medarbetare i organisationen.
Byråns specialistområden är bolagsrätt, företagstransaktioner, arbetsrätt, fastighetsrätt, tvistelösning samt insolvensrätt.