2021.12.16
<- Alla nyheter

Välkommen till Trägårdhs nya hemsida

På grund av rådande läge kan vi inte – just nu – bjuda in er att hälsa på oss. Vi har fått ställa in våra traditionsenliga mingel med branschkollegor och vi har tvingats avlysa alla icke-nödvändiga fysiska möten med klienter och samarbetspartners. Det beklagar vi. Men vi har skapat en ny mötesplats online för oss och er där vi kan ses.
<- Alla nyheter
2021.12.16

Äntligen! Ny hemsida.

Vi hoppas att ni här kan få en bild av oss och vilken typ av advokatbyrå vi är och givetvis erbjuder vi, liksom övriga världen, digitala möten som tills vidare får ersätta fysiska möten. Därutöver kan ni följa och samtala med oss i bilder på Instagram och genom kortare notiser på Linkedin.

På vår nya hemsida kan ni såklart hitta kontaktuppgifter till alla medarbetare på Trägårdh och till våra kontor i Malmö och Lund. Ni kan även läsa om våra kompetenser samt ta del av nyheter och artiklar som publiceras löpande. Allt eftersom kommer ni märka att vi fyller på med fler artiklar och nyheter samt med matnyttig information för klienter och företagare eller för den som berörs av, eller vill veta mer om, en konkurs eller en företagsrekonstruktion som vi handlägger. Glöm därför inte att titta in hos oss med jämna mellanrum och följ oss eller lämna gärna en kommentar i våra sociala kanaler.

Slutligen – vad vore väl ett inlägg i mitten av december månad om det inte avslutades med önskan om en riktigt god jul. Kanske behöver ni lite inspiration till julbordet? Förra året hade vi besök av kocken Jan Boris-Möller på vårt kontor i Malmö där han delade med sig av recept på olika julgotter (lammköttbullar, sushigravad lax, glögg och mandelmusslor). Varför inte titta in på vår Youtubekanal för att ta del av dessa?

Från oss alla på Trägårdh – till er alla – önskar vi en riktigt god och fröjdefull jul!