VÅR HISTORIA

GLOBALT PERSPEKTIV MED LOKAL FÖRANKRING

VÅR HISTORIA

GLOBALT PERSPEKTIV MED EN LOKAL FÖRANKRING

VÅR HISTORIA

GLOBALT PERSPEKTIV MED LOKAL FÖRANKRING

VÅR HISTORIA

GLOBALT PERSPEKTIV MED LOKAL FÖRANKRING

Trägårdh Advokatbyrå har sitt ursprung i Malmö och tidigt 1980-tal, då Advokaterna Trägårdh & Trägårdh grundades av Carl Gustaf och Ulla Trägårdh. Byrån låg vid Lilla Torg och fusionerades 1988 med en av landets äldsta och mest legendariska advokatbyråer, Dr Philip Lemans Advokatbyrå i Göteborg.

Två år senare genomfördes ytterligare en fusion med Lagerlöf Advokatbyrå i Stockholm vilket resulterade i Lagerlöf & Leman Advokatbyrå, vid den tiden Sveriges största byrå.

Under 1990-talet startade en internationaliseringsprocess genom bildandet av Alliance of European Lawyers, där Lagerlöf & Leman Advokatbyrå ingick.

Efter en tid anslöt sig den engelska advokatbyrån Linklaters & Paines, vilket 2001 resulterade i en fusion under namnet Linklaters och en av världens största affärsjuridiska byråer.

Med sitt ursprung i Linklaters affärsområden fastighetstransaktioner och obeståndsrätt bildades 2004 Trägårdh & Falkenborn Advokatbyrå med kontor i Stockholm och Malmö. Några år senare anslöt sig Ola Sellert, koncernchef för Ackordscentralen i Sverige, till byrån. Från och med 2010 drivs verksamheten under varumärket Trägårdh Advokatbyrå.

Den 1 januari 2017 var en viktig milstolpe i utvecklingen då Advokatfirman Glimstedt i Lund införlivas i Trägårdh Advokatbyrå. Byrån fördubblade därigenom sin personalstyrka. Ola Sellert och Patrik Kalman från Trägårdh i Malmö bildade därvid ny ägargrupp tillsammans med Charlotte Andersson och Martin Gynnerstedt från Glimstedt i Lund. Därefter har ytterligare partners tillkommit som driver utvecklingen av Trägårdh framåt för att stärka dess marknadsposition, främst i södra Sverige och öresundsregionen.

Med den extensiva erfarenhet och kompetens som finns hos Trägårdhs medarbetare och konsulter, bygger och förädlar vi en stark, oberoende affärsjuridisk partner med platt organisation, korta beslutsvägar och hög servicekvalitet.

Välkommen till Trägårdh Advokatbyrå!