JOBBA HOS OSS

EKONOM TILL TRÄGÅRDH ADVOKATBYRÅ

Trägårdh Advokatbyrå (www.tragardh.se) finns i Malmö och Lund och har nya fräscha kontor nära centralstationerna på båda orterna. Under de senaste åren har vi expanderat kraftigt och är nu sammanlagt ca 40 medarbetare. Vår verksamhet består i huvudsak av affärsjuridik, däribland konkurshantering.

Vi är nu i behov av en ekonom som förstärkning till vår ekonomiavdelning. Arbetet kommer mestadels att utgöras av bokföring och övrig ekonomihantering i konkurser och företagsrekonstruktioner. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och kommer att innebära arbete i såväl Malmö som Lund.

Vi vill att du som söker tjänsten har erfarenhet inom redovisning, är serviceminded, självständig, noggrann och ambitiös. Du har förmåga att hålla många bollar i luften och uttrycker dig väl i tal och skrift.

Intresserad? Skicka CV och din ansökan snarast möjligt till ansokningar@tragardh.se. Om du har frågor eller funderingar kontakta Charlotte Andersson, charlotte.andersson@tragardh.se eller Ola Sellert, ola.sellert@tragardh.se

Notera: Genom att skicka din ansökan till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter i syfte för oss att utvärdera din ansökan och i syfte för oss att fullfölja våra skyldigheter enligt lag. Mailen, till vilken du skickar din ansökan, hanteras endast av ett fåtal behöriga personer med sekretess i förhållande till tredje man och övrig personal på byrån.